9,5
Score op Funda Logo
Veenendaal

Zuiderkruis 430

€ 298.500 k.k.

Goed verkocht Zuiderkruis 430

Kenmerken

  • Woonoppervlakte: 86 m2
  • Slaapkamers: 3 kamers
  • Bouwjaar: 1972
  • Aangeboden sinds: 05/06/2024

Omschrijving

Naar dit 4-kamer appartement op de tweede verdieping verhuis je niet alleen zonder te klussen, naar dit aantrekkelijke appartement verhuis je indien gewenst ook nog eens met een starterslening en NHG! Enkele jaren geleden is dit appartement volledig gemoderniseerd. Enerzijds is deze modernisering eigentijds uitgevoerd, anderzijds toch neutraal zodat het bijna niet anders kan dat u of jij het mooi vind. Vandaar verhuizen zonder klussen. Zo is tijdens de modernisering de keuken vernieuwd, de badkamer en het toilet vervangen, zijn…

Plattegrond (32)

Kenmerken

Overdracht

  • Vraagprijs: € 298.500 k.k.
  • Woonoppervlakte: 86 m2
  • Inhoud: 282 m3
  • Status: Verkocht

Bouw

  • Verdiepingen: 1
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3 kamers

Omschrijving

Naar dit 4-kamer appartement op de tweede verdieping verhuis je niet alleen zonder te klussen, naar dit aantrekkelijke appartement verhuis je indien gewenst ook nog eens met een starterslening en NHG!

Enkele jaren geleden is dit appartement volledig gemoderniseerd. Enerzijds is deze modernisering eigentijds uitgevoerd, anderzijds toch neutraal zodat het bijna niet anders kan dat u of jij het mooi vind. Vandaar verhuizen zonder klussen. Zo is tijdens de modernisering de keuken vernieuwd, de badkamer en het toilet vervangen, zijn de wanden gespoten en is al het schilder- en sauswerk uitgevoerd.

Niet het minst is de ligging van het appartement in het complex. Want dit appartement is gelegen op de tweede verdieping. Op de tweede is er voldoende privacy maar tegelijkertijd is er wel voldoende feeling met alles wat er buiten gebeurd. Maar dat is nog niet alles. Want dit appartement ligt aan de voorzijde ook nog eens uitermate fraai aan een waterplas. En wij kunnen u verzekeren, dat is niet alleen vanaf het balkon maar zeker ook vanuit de woonkamer genieten.

Ook de locatie is uw of jouw aandacht waard. Want zowel met de auto als met de fiets ben je eenvoudig en snel in het centrum van Veenendaal. Hier vind je niet alleen een uitgebreid winkelaanbod, maar ook nog eens een keur aan overige voorzieningen. Via de N233 zijn de op- en afrit van de A12 gemakkelijk te bereiken en een bushalte bevindt zich letterlijk en figuurlijk om de hoek van het appartementencomplex.

Indeling
Begane grond: De afgesloten entree heeft een videofooninstallatie. Verder vinden we hier de brievenbussen, de liftinstallatie, het trappenhuis en de bergingen.

2e Verdieping: Via de voordeur komen we in de hal. Deze hal heeft een praktische garderobekast. Dat is ideaal want hierdoor zijn we in de gang de jassen kwijt. Verder heeft de hal een deur naar de moderne meterkast. De gang geeft toegang tot vrijwel alle vertrekken. Als eerste lopen we door naar de heerlijk lichte woonkamer. Deze woonkamer heeft een fijne leefruimte van maar liefst 27 m2. Voldoende ruimte dus. Via een deur komen we op het riante terras. Dit terras leent zich niet alleen voor een ontbijt of een kopje koffie in het ochtend zonnetje, als de zon op zijn heetst is (en niet rechtstreeks op het balkon meer schijnt) is het hier ook heerlijk vertoeven. Weer terug in de woonkamer zien we een deur naar de hoofdslaapkamer. Verder is vanuit de hal de dichte keuken toegankelijk. Deze keuken heeft een vaste kast en een hoekopgesteld keukenblok. Dit keukenblok met witte fronten is uitgerust met een inductie kookplaat, een afzuigkap, een combi-oven, een vaatwasser, een koelkast en een vriezer. Verder komen we vanuit de hal in het toilet alsmede in de de badkamer. Deze badkamer heeft een douchegelegenheid, een wastafel en een wastafelmeubel. Ook kan hier de wasmachine worden aangesloten en is de boiler (120 liter, eigendom, 2020) hier opgehangen. Tenslotte zijn er twee slaapkamers waarvan één met een deur naar het terras. Vrijwel alle vloeren zijn afgewerkt met neutraal laminaat.

Overig: De bijdrage aan de Vve bedraagt € 230,– per maand, excl. € 75,– voorschot stookkosten. De oplevering is eind augustus 2024 gewenst.

Documenten

Selecteer onderstaande documenten om ze te downloaden

Contact

Neem gerust contact op

Onze voordeur staat vanzelfsprekend open. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

"*" geeft vereiste velden aan